Στην πρώτη σημερινή κατηγορία των νέων ίππων CSIYH νικητής ήταν ο Ιταλός Filippo Lupis με τον Jack Daniels με με 0 βαθμούς και τον καλύτερο χρόνο στον αγώνα διαβάθμισης 32,74, όπου πήραν μέρος 4 αθλητές. Στην 3η θέση ήταν ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με την Cortana K Z με 8 βαθμούς στο μπαράζ και στην 2η θέση ήταν ο Τούρκος Fatih Cagatay Cakmak με τον Cassis de Toxandria με 0 βαθμούς και χρόνο 37,22.

Pin It

Στο αγώνισμα Grand Prix των παίδων 8 αθλητές κατάφεραν να κάνουν άπταιστη διαδρομή και να περάσουν στον αγώνα διαβάθμισης. Το χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα κέρδισε η Αριάννα Δαρεμά με την Callice με 0 βαθμούς και χρόν 33.18 στο μπαράζ. Μεγάλη νικήτρια ήταν η Alin Yazici από την Τουρκία με τον Ascatano Z με επίσης 0 βαθμούς και τον καλύτερο χρόνο 31,45 και στην 2η θέση ήταν η Ρουμάνα Mariam Albatul Nasser με τον Chacco Bello με 0 βαθμούς και χρόνο 31,63.

 

 

Pin It

Με τον καλύτερο τρόπο για τα Ελληνικά χρώματα ολοκληρώθηκε η τρίτη προτελευταία ημέρα του Athens Equestrian Festival 2021 που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στο τελευταίο αγώνισμα της ημέρας το Ομαδικό Αγώνισμα του Διεθνούς αγώνα Παίδων η Ελληνική Ομάδα κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο μετά από έναν ωραίο αγώνα.

Οι τέσσερις αθλήτριές μας Αμαρυλλίς Παρασχάκη με την Havanna, Μάγια Δρακάκη με τον Broadway, Μαριάννα Θεοδώρου με την Segovia Time και Άρτεμις Ταλλιάκη με τον Hip Hop συγκέντρωσαν στους δύο γύρους τους λιγότερους 8 βαθμούς ποινής και ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στην 2η θέση ήταν η ομάδα της Τουρκίας με 12 βαθμούς και στην 3η θέση η ομάδα της Ρουμανίας με 16 βαθμούς.

Pin It

Στο 11ο Αγώνισμα CSIYH νικητής αναδείχθηκε ο Ρουμάνος Norbert Schumman με την Coco Chanel με 0 βαθμούς και τον καλύτερο χρόνο 25.59. Στην 3η θέση ήταν για την Ελλάδα ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Painted Black με 0 βαθμούς και χρόνο 29.30 και στην 2η θέση ο Ιταλός Filippo Lupis με τον Jack Daniels με 0 βαθμούς και χρόνο 28.41.

Pin It
We use the "Cookies" technology to facilitate the use of this website.
Ok